15/03/2017

Tak jsem po dlouhé době zpět! A proč jsem tak dlouho na blog nepřispívala? Začalo to už na jaře loňského roku, kdy mě přepadly pochybnosti, jestli má to moje blogování vůbec smysl. Objevila se spousta nových krásných blogů o bydlení plných inspirace a já si říkala, jestli ty moje příspěvky ještě vůbec někoho zaujmou a něčím tu blogovou scénu obohatí. Zhruba ve stejnou dobu jsem zjistila, že čekáme miminko. Na začátku těhotenství jsem byla hodně unavená a bez energie a neměla jsem pomyšlení na nic kromě spánku :-) Vím, že někdo je v těhotenství hodně kreativní, já to měla úplně naopak. Do ničeho se mi nechtělo, ať už do vylepšování domácnosti nebo do ručních prací. Vždycky jsem se těšila, jak budu plést na miminko, až ho budu čekat. No, upletla jsem jedny ponožtičky :-) A stejně to bylo i s blogem a já jsem se nechtěla nutit do psaní článků jen proto, aby byly.
Teď mi začal blog chybět a přijde mi líto ho úplně odepsat, tak doufám, že mi synáček aspoň občas dovolí něčím přispět!
U nás doma se toho od té doby, co jsme se neviděli, moc nezměnilo. Změnou prošla jen ložnice, kam přibyla postýlka a nové komody na ukládání miminčího oblečení. Stěnu za postelí jsem polepila puntíky a koutek nad postýlkou doplnila poličkami a liščím obrázkem od By Myyna. Liščí motiv je i na poštářku od BigPig, hvězdičkový polštář je od Sew4home. Musím ale přiznat, že postýlka je u nás spíš na ozdobu a spaní mezi námi v posteli rozhodně vede:-)








M.




12 komentářů:

  1. Moc krásný mimi koutek a fotky! Pochybnostem rozumím, ale byly zbytečné, máte krásné a originální bydlení, já určitě budu ráda chodit nakukovat pořád ;-). Ať se daří!
    V.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný koutek. Moc se mi líbí ten kolotoč nad postýlkou. A chápu i tu určitou zbytečnost tohohle kousku nábytku. U nás byl dlouho spíš a odkládání polštářů, ale s rostoucím počtem dětí jsme za postýlku rádi. Díky ní se do postele vejdeme i v pěti, když starší nad ránem přicházejí za námi :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása. A úplně rozumím, Ema zabírá prostředek naší postele a je dost spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mate to krasne, tak at je cas a chut do tvoreni ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Vítejte z5, ráda se na váš blog zase vracím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vítej zpátky.) Těším se na články!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda,že jste zpátky a gratuluji k chlapečkovi. Moc se mi váš blog líbil, jen tak dál. Bára

    OdpovědětVymazat
  8. V prvom rade gratulujem k drobcovi ♥ Neboj, u mna to minulorocne tehotenstvo bolo rovnake a tiez zacinam az teraz naplno blogovat... A tiez ma prepadli podobne pochybnosti. Beriem to ale z inej stranky - blog je pre mna momentalne nieco ako dennik :-) Uzivajte si spolocne chvile s malickym... Alexandra

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za milé komentáře, jsem ráda, že se sem i po té době vracíte!

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Též gratuluji k miminku :-) kráné bydleníčko má. Koukám že přesně víte jaké barvičky miminko vnímá jako první :-). Pokud byste chtěla aby viděl něco originálního autorského z české dílny u postýlky, nakoukněte www.pieris.cz. Ráda něco pošlu :-)

    OdpovědětVymazat