08/10/2015

Trochu to tu vázne, že? Ten podzim mi nějak dává zabrat, tedy ne přímo podzim, spíš každodenní dojíždění do Prahy, vstávání za tmy a absolutně žádný volný čas. Z práce která měla být na týden jsou najednou dva měsíce ( no jo, to je to kouzlo archeologie - pod zem prostě nevidíš :-)). Snažíme se užít si alespoň volné víkendy, ten minulý jsme vyrazili na malý výlet do Nového Města nad Metují a do Pekla :-) Bylo krásně. Dneska mám radost, že prší a můžu vám ukázat aspoň pár fotek... (další kouzlo archeologie, které není vždy výhodou - když prší, jede se domů :-)). Užívejte si podzim, já už snad brzo budu mít víc času na tvoření, focení a psaní.











Takhle dopadne většina pokusů vyfotit běžící Sušenku... 






5 komentářů:

  1. Môžem sa opýtať čo je Peklo :) ? Inak fotky krásne, príroda, jeseň, jupíí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peklo? Takové místo pod zemí, kde je horko a jsou tam chlápci s rohama 😃. Ne, je to výletní místo kousek od Nového Města, v údolí Metuje a je tam restaurace od Dušana Jurkoviče. Je to tam moc fajn.

      Vymazat
  2. Tak tohle je nase naprosto tradicni vlastne jsou nejoblibenejsi mista, ktera navstevujeme nekolikrat do roka! A na dortiky jezdime na namesti do NM do cafe Mazhaus ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na dortíku jsme taky byli, to nesmí chybět! :-) Nevím jak se ta kavárna jmenovala, byla na náměstí v tom podloubí, vedle byl krámek, kde prodávali kávu...

      Vymazat