26/05/2015

Už jste někdy četli článek o houbičkách na nádobí? Ne? Zrovna ho čtete :-) To jsme se s mužem stavovali v Jysku podívat se na slunečníky a protože tam normálně moc nechodíme, chtěla jsem omrknout, co tam vlastně mají. A objevila jsem černo - bílé houbičky na nádobí a hadříky s různými černo - bílými vzory. Začala jsem jásat, že konečně někdo vyrobil hezkou houbičku na nádobí. Manžel si zaťukal na čelo a prohlásil, že si tam můžu prohlížet hadříky jak dlouho chci, on že jde do auta... Tak jsem si prohlížela :-) Taková blbost a jakou z toho má člověk radost! Taky vám tak vadí, že se některé věci prostě nedělají hezké? Nebo jsem jen já blázen, který musí mít hezkou houbičku na nádobí?









17 komentářů:

  1. Tak dík za dôležitú info:) určite by ma nenechali chladnou, konečne netreba schovávať hubky na riad pri fotení:))

    OdpovědětVymazat
  2. No toto,to by som o Jysk-u nepovedala :) fakt dobré...

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem překvapená! Rozhodně je to pozitivní zpráva, sama nechápu, proč je na úklid všechno furt jen zelený, žlutý a oranžový. Ty barvy zrovna nesnáším:). Jinak na tý tabuli máte nákupní seznam?:-D Kytaru, auto na dálkový ovládání, chleba, máslo...:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu seznamu - to tam přibylo po návštěvě našeho vtipného švagra :-) Většinou je tam ten chleba a máslo.

      Vymazat
  4. Moc děkuji za info a inspiraci... jsem nažhavená fičet do Jysku, jsou opravdu úžasné... Stejně tak, jako ten černý nátěr...

    OdpovědětVymazat
  5. Omg tak to je bomba! Ja tem blaznum asi kraluju, protoze tohle je jedna z tech absolutnenepodstatnych veci, ktera me velmipodstatne stve, ze na ni nikdo nemysli :-D

    OdpovědětVymazat
  6. :-)))no to jsme tedy parta...hned zítra tam zavítám, aby na mě zbyly. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  7. To je boží! Taky doufám, že na mě zbyde ;-). Moc díky!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud Jysk vyprodá, nebuďte smutné, Ikea nabízí černobílé houbičky taky....SVAMPIG. Mám je v bílém keramickém dřezu asi půl roku a tímto se hlásím do klubu stejně postižených bláznů. :-))))))

    OdpovědětVymazat
  9. Tiež sa nemôžem pozerať na zelené, oranžové a modré hubky na riad. Preto ich neustále schovávam. A že som si ich v Jysku ani v Ikey doteraz nevšimla. Už tam letím, snáď budú mať aj u nás. Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. neviem kto tomu združeniu kráľuje, ale ja tam patrím tiež...trpím pri každej návšteve drogérie...tých farieb a tvarov...hovoríš JYSK?

    OdpovědětVymazat
  11. :)))) ....nechte mi aspoň jednu. já chci takýýý. :) díky za tip

    OdpovědětVymazat
  12. Jůů, něco podobnýho jsem chtěla napsat, když jsem tento zázrak objevila asi před rokem v Kiku. (Ani nevim proč jsem o tom tehdy nakonec nepsala...) Každopádně euforii z objevu šedých a bílých houbiček na nádobí prožívám dodnes:-). Takže pokud už jsou vykoupený v Jysku, zkuste Kik, tam bývají dost často taky, i když ne bohužel pravidělně... P.

    OdpovědětVymazat