16/05/2015

Jak jsem slíbila, ukážu vám naši kuchyň, i když ještě není úplně dokončená. Chybí nám pořídit myčku, digestoř a taky bych chtěla nějaký úložný systém na stěnu, kam bych si zavěsila věci, které nejčastěji používám, abych měla všechno po ruce. Kuchyňská linka je z IKEA, ale pracovní deska je vyrobená od truhláře, celodřevěná z jasanu. Jsem moc ráda, že jsme se rozhodli pro dřevěnou, hrozně se mi líbí a když se poškrábe, nebo na ní zůstane flek, stačí ji přebrousit, naolejovat a je jako nová. 
Černá barva na stěně není tabulovka, ale obyčejná vodou ředitelná barva Eternal a musím říct, že i když na ni píšu poměrně často (hlavně co je potřeba koupit), vypadá skoro po roce pořád stejně a ani se na ní nedělají takové ty šedé šmouhy, jako když se smaže tabule. 
Konečně mám kuchyň, se kterou jsem spokojená, kde je dost úložných prostor, spousta místa na pracovní ploše a hlavně... ten výhled!















Krásný víkend!







19 komentářů:

  1. Podařené :). Krásně doplněno žlutým akcentem a dřevem. No a ten výhled :) ten je nej.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Přiznám se, že tu barevnost jsem měla v hlavě dlouho. Žlutou konvici a topinkovač jsem měla koupené ještě předtím, než stál dům :-))

      Vymazat
  2. Tkuchyna vobec nezaostava za vyhladom....

    OdpovědětVymazat
  3. krása, čisté a jednoduché, to já ráda a samozřejmě nejvíc mě baví ten výhled do zahrady, to je jasný!

    ps. kokedamě se koukám daří dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snad se má dobře, starám se o ní jak můžu... Pořád přemýšlím, že bych jí pořídila kamarádku :-))

      Vymazat
  4. Krásná kuchyň, já si na takovou musím ještě počkat. Také chci černou zeď a dřevo. Díky Vám a Vašemu blogu, který už dlouho sleduji, vidím, jak to bude vypadat. Za to velké díky! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať i Vy máte brzy svou vysněnou kuchyň! Děkuji za návštěvu :-)

      Vymazat
  5. Je skvělá. Ostrůvek u okna je perfektní!!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za nakouknutí k Vám do kuchyně. Krásně je u Vás!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Vaša kuchyňa je nádherná,priestranná,jednoduchá a čistá...pekne vedené trámy,pekná dlážka,biele korpusy skriniek a stena... a tá miestnosť,s možnosťou pozrieť dolu,dolu do kuchyňe....a čo je pod ňou ?...
    Nádherná scenéria z okna,lavica z PALIET ,moja srdcovka,ktorú z istých dôvodov doma nemôžeme mať...
    ...žlté doplnky a čierna stena ,INÁ ! ako tabuľovka :)
    :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář!:-) Pod galerií v patře je koupelna a ložnice - jediné místnosti se stropem, jinak je vše otevřené a propojené.

      Vymazat
  9. krásná jednoduchá kuchyně, moc se mí líbí ta kombinace dřeva, bílé a černé barvy...zajímalo by mně, jak moc se Vám ta černá barva za linkou osvědčila z hlediska praktičnosti - dají se třeba dobře odstranit mastné skvrny od vaření?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvrny od vaření odstraňuji jarem a houbičkou, docela to jde, ale mám v plánu dát za varnou desku na zeď sklo. Přece jenom je to tam víc namáhané a bojím se, aby se barva nesetřela (ikdyž zatím drží dobře).

      Vymazat