27/01/2015

Dneska jsme kvůli počasí v práci skončili dřív a výjimečně jsme se dostali domů za světla, takže jsme stihli vytáhnout sestru i s autem z příkopu, trochu si užít sněhu a donést chleba ovečkám. Měly radost :-)

























8 komentářů:

  1. My si sněhu užili jen pár hodin. Dítě se ráno radovalo, po obědě už tu nebylo nic. Pěkný fotky! A ten váš domeček se mi tuze líbí... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V práci nám taky celej den pršelo a sníh během dopoledne roztál, ale jak jsme vyjeli k nám do "hor", všude bílo :)

      Vymazat
  2. Nádherné fotky, nádherný sníh - takhle se mi sníh líbí, ale ta břečka ve městech, to není nic pro mně, to bych ten sníh klidně oželela :-D A souhlasím, domeček je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  3. Jezis to je jak z pohádky.. Uz jsem psala Z., poslete trochu sněhu i k nám!! A konečně vidím cely dum, moc hezky!

    OdpovědětVymazat
  4. ..nádherný dům...takový tady neběžný, mě se takové domy moc líbí :) sbírám už třetím rokem všechno co se dá o stavbě malého domu...jestli by se vám chtěla napsat o vašem domě něco víc, budu za to moc ráda, znám podobné domy jen z článků na netu, ale ted "znám" i majitelku:) zkušenosti jsou nejcennější:) hezký den, u vás je jak v jiné zemi, tady v Praze jaro :) Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Kdyžtak mi napište na mail (piece.of.north@gmail.com) co by vás zajímalo, určitě ráda poradím. Osobní zkušenosti jsou k nezaplacení, co my bychom za ně před rokem dali :-)

      Vymazat
  5. To jsou krásný fotky! Takový netradiční a fakt se povedly :-))

    OdpovědětVymazat