26/11/2014

Dnes vám ukážu byt, který se nachází na pražských Vinohradech, ale klidně bych si ho díky použití neutrálních barev a přírodních materiálů dokázala představit i v centru Stockholmu. Já osobně mám velkou slabost pro staré byty se zachovalými původními prvky, zejména pokud se podaří spojit je s moderním vybavením. A co mě v tomhle bytě dostává nejvíc? Obklady v kuchyni!









Více fotek a informací na Bydlení IQ.

19/11/2014

Konečně máme jídelnu a je konec jedení na gauči! Vlastně je to taková minijídelnička, ale pro čtyři lidi dostačující a když se hodně přitulí, nají se jich tam i šest (vyzkoušeno). Zvláště upozorňuji na náš krásný industriální výhled, který je v létě zakrytý listím, ale v zimě vynikne v celé své kráse... Ale co, lepší mít za souseda rozpadlou barabiznu, než blbce :-)







 
 

14/11/2014

Dnes to bude o výletech, které jsme podnikli minulý týden. Protože když si chce člověk užít sluníčko, musí až nad mraky... A tak jsme to vzali rovnou na nejvyšší místo, kam to jen šlo...





A aby toho nebylo málo, vyrazili jsme i na Šumavu...







 
 

03/11/2014

Dneska ještě zůstaneme u dětí. Pustila jsem se do výroby vánočních dárků pro moje synovce a tady je první pokus. Ještě když měl jen tělo a hlavu, zeptal se mě muž, proč jako háčkuju burák... Teď už jako burák nevypadá (aspoň doufám), ale pořád mu tak říkáme. Takže se seznamte s Burákem :)



 
 

 
 
 

 
Návod na (nejen) Buráka zde.